Elektronska prijava

Registriraj se

Potrdilo o udeležbi

Izpolni obrazec

Zbornik predavanj

Prenesi

PowerPoint predstavitve

Prenesi

Splošna navodila za prijavo na 5. Mednarodni kongres medicinskih izvedencev Slovenije


Možnost prijave

 • Individualna
 • Skupinska

Ključni datumi

 • Predčasna prijava: od 01. februarja do 15. marca 2019
 • Prijava: od 16. marca do 09. aprila 2019
 • Prijava na kongresu: od 11. do 12. aprila 2019
 • Skupinska prijava: od 01. februarja do 15. marca 2019

Pomembni podatki

 • Pred pričetkom prijave morate ustvariti svoj račun na spletni strani kongresa.
 • Za pravilno prijavo morate izpolniti vse korake. Shranjevanje nepopolne prijave in nadaljevanje ob drugem času ni možno.
 • Vaše prijave ne moremo potrditi, dokler ne prejmemo vašega polnega plačila.

Ustvarjanje računa

Na kongres se lahko prijavite le preko spletne strani www.6mkmis.com od 01. februarja 2019 do 09. aprila 2019. Individualizirana popolna prijava preko spletnega obrazca je potrebna zaradi sistema pridobivanja licenčnih točk (Zdravniške zbornice Slovenije – ZZS). Prijave, poslane po e-pošti, faksu ali navadni pošti, bodo zavrnjene.

Na spletni strani kongresa bo v pozivu za prijavo tudi povezava (link) za dostop do programa za prijavo na kongres.

Za dostop do programa za prijavo na kongres je potrebno najprej ustvariti svoj osebni račun.

Na spletni strani kongresa boste s klikom na gumb »Prijava« odprli pogovorno okno, v katerega vnesite svoje ime in priimek, e-naslov in geslo po vaši izbiri. Geslo mora vsebovati najmanj 6 in največ 10 znakov. Po potrditvi vnesenih podatkov boste na svojem e-naslovu prejeli potrditev o pravilno ustvarjenem računu v obliki povezave (link), s katerim se boste lahko prijavili na kongres in v bodoče dostopali do svojih podatkov in jih urejali.

V svojem profilu boste imeli dostop tudi do vprašalnika, v katerem boste na koncu kongresa podali svoje mnenje o vsebini in nastopu posameznih predavateljev kot tudi splošnem vtisu o kongresu. Po oddaji vprašalnika boste dobili možnost tiskanja potrdila o vaši udeležbi na kongresu in v primeru dovoljšne prisotnosti tudi potrdilo Zdravniške zbornice Slovenije (ZZS) ter dostopa do Zbornika predavanj.


Prijava na kongres

Na kongres se prijavite prek spletne strani kongresa tako, da kliknete na povezavo, ki ste jo dobili na svoj e-naslov, ali prek spletne strani kongresa in gumba za prijavo na kongres. V pogovorno okno, ki se bo odprlo, vpišete svoje e-naslov in geslo, ki ste ga ustvarili za pridobitev svojega računa.

V kolikor ste pozabili geslo, ki ste ga ustvarili, kliknite na povezavo »Forgot password?« in sledite navodilom. Potem ko vnesete zahtevane podatke in jih potrdite, se bo odprlo uvodno pogovorno okno prijave na kongres. V tem oknu lahko izbirate med individualno in skupinsko prijavo oziroma geslom, ki ste ga dobili od kontaktne osebe skupinske prijave.

Ko odprete program za prijavo, vas bo ta sam vodil skozi program z navodili, ki so dostopna pri posameznih oknih pod oznako »i«.

Posebej bi vas opozorili:

 • da je obvezno izpolniti vsa okna označena z zvezdico,
 • v kolikor eno ali več oken, označenih z zvezdico, ne izpolnite, vam spletna aplikacija ne bo dovolila prehoda na naslednji korak,
 • za pravilno prijavo morate izpolniti vse korake, shranjevanje nepopolne prijave in nadaljevanje ob drugem času ni možno,
 • za prehod na naslednji korak pritisnite gumb naprej »Next«,
 • za vrnitev na prejšnji korak pritisnite gumb nazaj »Back«,
 • v prijavi za kongres je nekaj oken s spustnim seznamom, v katerem lahko izberete eno od ponujenih možnosti.

Individualna prijava

 • V prvem koraku je potrebno vnesti vse zahtevane podatke (osebne podatke in svoj status na kongresu – udeleženec, predavatelj, član organizacijskega odbora itn.). Potrebno je potrditi ali ne udeležbo na Gala večerji, ki bo drugi dan kongresa. Na voljo je tudi možnost izbire enega ali treh dni udeležbe na kongresu in eventualne potrebe po hotelski namestitvi.
 • Drugi korak je namenjen osebam, ki spremljajo prijavitelja na kongres. Prijavitelj lahko prijavi eno ali več oseb, ki ga bodo spremljale in se želijo kot take udeležiti nekaterih dogodkov, kotje to navedeno v kotizaciji. Prijavitelj lahko osebo, ki ga spremlja, prijavi tudi na Gala večerjo in eventualno potrebo po hotelski namestitvi. Prijava za spremljevalni program je informativna. Spremljevalni program bo objavljen na spletni strani kongresa najpozneje do konca januarja 2019.
 • V tretjem koraku boste informirani o posameznih postavkah in skupni vsoti, ki jo bo potrebno poravnati glede na podatke, ki ste jih vnesli v predhodnih korakih prijave na kongres. Prijava bo neposredno posredovana na službo rezervacij Thermane Laško info@thermana.si, katera vam bo na vaš E-naslov poslala potrditev o prijavi na kongres in po potrebi tudi rezervacijo hotelske namestitve ter predračun za plačilo.

 

Predračun je potrebno poravnati v sedmih dneh.  Pri individualni prijavi s kodo udeleženec ne bo bremenjen za vsoto, ki jo je pri skupinski prijavi kril nosilec skupinske prijave.

Ko opravite plačilo, boste na svoj e-naslov dobili informacijo, da je bila vaša prijav uspešna.

 

Možnosti plačila:

 • Plačilo je možno le s kreditno kartico (Visa, MasterCard/EuroCard ali American Express) ali bančnim transferjem.
 • Na samem kongresu bo možno plačilo le z gotovino.

Skupinska prijava na kongres

Skupinska prijava je mogoča od 01. Februarja do 15. Marca 2019.

Posebej bi vas opozorili:

  • V primeru skupinske prijave bodo potrdila o prijavi poslana osebi, ki je navedena kot kontaktna oseba.
  • Kontaktna oseba bo s strani službe rezervacij Thermane Laško info@thermana.si  po E-pošti dobila formular za skupinsko prijavo. Na koncu, ko izpolnite formular boste dobili informativno skupno vsoto, ki jo bo potrebno poravnati glede na podatke, ki ste jih vnesli v formular.
  • Izpolnjen formular je potrebno po E-pošti vrniti službi za rezervacije info@thermana.si. Služba za rezervacije vam bo na podlagi podatkov vnesenih v formular posredovala predračun katerega je potrebno poravnati v sedmih dneh.
  • Po prejemu plačila bo služba rezervacij info@thermana.si na e-naslov kontaktne osebe poslala kopijo računa in potrditev vaše prijave na kongres s kodami za individualno prijavo (www.6mkmis.com) udeležencev/predavateljev, ki ste jih prijavili s skupno prijavo. Število kod bo le toliko, kolikor je število oseb  v skupni prijavi.
  • Prek individualne prijave s kodo bo udeleženec/predavatelj, ki je prijavljen s skupinsko prijavo, lahko prijavil tudi spremljevalno  osebo in druge dejavnosti, ki se jih želi udeležiti.
  • Z individualno prijavo s kodo bo vsak udeleženec lahko pridobil možnost dostopa do vprašalnika, možnosti tiskanja potrdil o udeležbi na kongresu, potrdila ZZS za podaljšanje licenc in pridobitev Zbornika predavanj v elektronski obliki.
 • Pri individualni prijavi s kodo udeleženec ne bo bremenjen za vsoto, ki jo je pri skupinski prijavi kril nosilec skupinske prijave.

 

 

Možnost plačila:

Plačilo je možno s kreditno kartico (Visa, MasterCard/EuroCard ali American Express) ali z bančnim nakazilom.

Pomembni datumi

6. Mednarodni kongres medicinskih izvedencev Slovenije:

11. 3. 2021 – 13. 3. 2021

Povabilo za oddajo abstraktov 01. 09. 2020 - 15. 11. 2020
Predčasna registracija 01. 01. 2021 - 10. 02. 2021
Registracija 11. 02. 2021 - 09. 03. 2021
Registracija na kongresu 10. 03. 2021 - 11. 03. 2021

Partnerji projekta

photo
photo
photo
photo